Andris blogja

Legolvasottabb regények-2.rész: Leiner Laura: Szent Johanna gimi összes

2015. október 17. 19:39 - Pigniczky András

A folytatásban itt a Szent Johanna gimi összes kötete. Azt hiszem, ez az, amiről annyit beszélnek a fiatalok és a tinik. Hisz ez egy tiniregény, ami a kezdetektől napjainkig beszámol a fiatalok életéről, jövőjéről. Szerelem, csalódás, dráma, megcsalás, és a többi. A szerző, Leiner Laura egy olyan fiatalos regényt alkotott, amelyet több ezer fiatal vásárol meg több ezer könyvesboltból. Egy olyan regényválogatás, amiben mindenki megtalálja a magának illő szerepet. Azért írtam a felső címbe direkt, hogy összes, mert összeszámolni se tudnám, mennyi regényt írt Leiner Laura. De egy biztos: A Szent Johanna gimi kasszasiker a fiataloknál. Verseng a toplistán is!! Hiszen annyian veszik, hogy első a tiniregények között. Mellette az Egy ikerpár titkos naplója Szűcs Vandától. Vissza a regényszámhoz, 9 darab Szent Johanna regény van Budapesten!! Persze több ezer példányban. De maga a szerző kilenc regényt írt. Mutatok róla fotót is!! 

Ezen a lentin nem tudom mennyire látszik?? Semennyire, mi?? Na sebaj!! 

A naplószerű regénysorozat főszereplője Rentai Renáta, aki egy budai francia tagozatos gimnáziumnak, a Szent Johanna Francia Tagozatos Alapítványi Gimnáziumnak a tanulója. A könyvsorozat a főhős naplóján keresztül a gimnázium 9-12.b osztályának mindennapjait mutatja be az iskolakezdés kisebb-nagyobb zökkenőitől kezdve a középiskola hétköznapinak számító történésein át a továbbtanulás-elválás nehézségéig. Sok fontos információ. 9 kötetben. Ajánlom mindenkinek, főleg tiniknek!!! :) :) 

 

leiner_laura_konyvei.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andris-24.blog.hu/api/trackback/id/tr737985697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása